Glassfakta 2012


Utgitt av Pilkington Norge AS april 2012. Der annet ikke er angitt er benyttede verdier målt eller beregnet iht. de normer og retningslinjer som var gjeldende ved trykking av denne publikasjonen. Se også kapittelet "Standarder og regler". Pilkington forbeholder seg retten til å endre ytelsesverdier og produktsortiment grunnet så vel produktutvikling som endrede leveransemuligheter.

Innholdet i denne publikasjonen er utformet etter beste evne. Tross dette kan feil oppstå. Det påligger derfor hver enkelt bruker å ta i betraktning gjeldene forskrifter, normer og retningslinjer. Pilkington tar ikke ansvar for evt. feil i publikasjonen.
Brukere av "Glassfakta 2012" står fritt til å kopiere og distrubere informasjon fra publikasjonen videre. Vi vil imidlertid sette pris på om kildehenvisning gjøres.

Opplysningene i "Glassfakta 2012" erstatter de som er gitt av oss i tidligere publikasjoner. Ved tvil ber vi deg om å kontakte oss. Forslag til innhold og oppbygging samt korreksjon av trykkfeil mottas med takk.

KONTAKT OSS

Noractor AS
Blakervegen 9b
Postboks 53
1921 Sørumsand

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Telefon: 63 86 85 20

Org.nr: 930 846 589

Åpningstider

Butikken:

Man-Fre: 08.00 - 16.00
Lørdag: Stengt

Kontortider:

Man-Fre: 07.00 - 16.00
Lørdag: Stengt

Kart

glass-og-fasade

startbank

Ansvarsrett logo rgb liten